Niels Prickaerts

Zang, jodel, steirische harmonika en gitaar

Al zijn hele leven is volksmuziek zijn passie. Met zijn jonge leeftijd speelde hij al op enige feestjes waaronder de zwarte cross en de almabtrieb in Gerlos. Ook speelde hij onder het platenlabel tyrolis, een zeer bekende platenmaatschappij in de muziekwereld. Met veel plezier maakt hij samen met de andere bandleden iedere avond tot een feestje!

Fleur Prickaerts

Zang, jodel

Al heel vroeg kwam de passie voor de volksmusik in haar naar boven, er werd vaker met haar oudere broer Niels muziek gemaakt . Haar grote droom is om ooit zo muziek te kunnen maken als haar idolen "die ursprung buam" waar broer en zus al sinds jonge leeftijd fan van zijn. Haar doel is de mensen blij te kunnen maken met haar muziek. met haar hoge stem en unieke jodel kunsten maakt ze mountain sound compleet.

Oscar Beerens

Zang, jodel, steirische harmonika en gitaar

Muziek zit in in Oscar’s bloed , al op jonge leeftijd speelde hij al op diverse instrumenten en zong in diverse zanggroepen alsook solo . Bij mountainsound zorgt Oscar voor de “gitarrensound” die bij de urige volksmusik hoort en laat hij regelmatig een derde stem horen . Met een bijzondere voorliefde voor de volksmusik zit dat dus wel goed !

Luister naar onze muziek

-